Medarbejdere

home projects er en selvstændig projektafdeling hos Bengtson,Frydendall & Heede-Ørsted A/S’, der ejes af Lars Heede-Ørsted sammen med Henrik Bengtson og Jes Frydendall, der tillige har 3 home boligbutikker på Østerbro, Svanemøllen og Hellerup.

home Bengtson & Frydendall A/S beskæftiger 25 kompetente og engagerede medarbejdere, heraf er 5 personer fast tilknyttet projektafdelingen.


home Bengtson & Frydendall A/S siden 1995 Medarbejdere
01 - Henrik Bengtson

Henrik Bengtson

Indehaver og ejendomsmægler MDE

Startede i branchen i 1986, og har primært været beskæftiget med boligsalg, dog med en enkelt afstikker til erhvervsmæglerbranchen. Etablerede i 1995 sammen med Jes Frydendall den første butik i Hellerup, og vi har tillige 2 Østerbro butikker, der kom til i 2007 samt Nordhavn butikken, der startede i 2016 som bolig - og projektsalgs butik. Henriks store kompetencer ligger i projektsalg, markedsføring samt udvikling og implementering af nye tiltag. Han har en stor evne til at fastholde fokus på en længerevarende proces og få strategier og taktik til lykkes. Privat er han gift og har 2 børn og bosiddende i Hellerup.

01 - Jes Frydendall

Jes Frydendall

Indehaver og ejendomsmægler MDE

Startede i branchen i 1986, faktisk samme sted som Henrik Bengtson. Boligsalget har været hans arbejdsområde siden starten, og han er én af de bedste boligsælgere nord for København. Kompetencerne ligger inden for salg af liebhaverboliger, eksklusive projektlejligheder og restejerlejligheder i hele Storkøbenhavn. Etablerede i 1995 sammen med Henrik Bengtsonden første butik i Hellerup, og vi har tillige 2 Østerbro butikker, der kom til i 2007 samt Nordhavn butikken, der startede i 2016 som bolig - og projektsalgs butik. Jes’ store force er hans evne til, at formidle kontakt mellem købere og sælgere på en effektiv og tilfredsstillende måde for begge parter. Privat er han gift og har 3 børn, familien bor i Holte.

03 - Lars Heede-Ørsted

Lars Heede-Ørsted

Salgsdirektør/Projektansvarlig, cand.jur.

Lars har gennem sine 15 år i ejendomsbranchen erhvervet sig en utrolig stor erfaring og viden indenfor salg af fast ejendom, projektudvikling og ledelse. Lars er en tillidsfuld og troværdig person som sætter en dyd at nå sine mål, være en vinder og skabe en vinder kultur for sine omgivelser. Lars har også 10 års erfaringer specielt indenfor projektsalg af lejligheder. Helt fra et tidligt stadie af processen, allerede ved besigtigelse af potentielle byggegrunde til projektudviklingen af de rigtige boliger i samarbejde med arkitekterne, til det færdige projektsalg og endelig overdragelse af lejlighederne til slutbrugeren, er hans speciale og der hvor hans viden og erfaring er størst og brugbar overfor projektudviklere. Lars er medejer af home Nordhavn, der både er bolig- og projektsalgs butik.